); ga('send', 'pageview');
Selecteer een pagina

Momenten, hoe klein ook maken het leven mooi, betekenisvol en zijn het waard om herinnert te worden.

Dit ben ik en ja, ik ben echt een levensgenieter. Ik hou van het leven en probeer het maximale eruit te halen. Daarom volg ik mijn dromen die mij al op vele mooie plekken hebben gebracht. Wat karakter betreft ben ik (soms iets te) enthousiast, spontaan en niets is mij te gek. Direct en eerlijk ben ik ook. Ik mag graag “de koe bij de horens vatten” en dingen aanpakken om verder te kunnen groeien in het leven.

Ik vind het heerlijk om af te spreken met vrienden (avonden waarin we lekker samen wijn drinken en vooral heel veel lachen zijn topfavoriet). Ook mijn familie is voor mij onbetaalbaar en onmisbaar. In 2016 is onze grootste rijkdom (Dennis) geboren. Het is geweldig om hem te zien opgroeien en het mooiste geluid is zijn schaterlach! Ja, letterlijk alle clichés zijn waar (eerlijk is eerlijk, ook de minder leuke)! Sinds wij onze hond Floora hebben lijkt Dennis nog meer op te bloeien en het is echt prachtig om die twee samen te zien.

Stiekem ben ik dan ook best wel een huismus. Wij hebben de luxe dat we heerlijk buitenaf wonen op een boerderij (akkerbouw) en ik ben dan ook veel in en rond huis te vinden. Floora is een echte werkhond en een keer per week ga ik dan ook met haar schapen drijven. Dat is echt mijn manier om te ontladen en nieuwe energie en inspiratie te krijgen.

Het zijn de kleine dingen in het leven waar ik zo van hou. Aangezien juist die kleine dingen eigenlijk heel groot kunnen zijn. Daarom is het mijn passie geworden om momenten uit het leven vast te leggen. Of dit nou een bruiloft, geboorte of gewoon een normale dag “uit het leven gegrepen” is. Geen poseerwerk en kijken in de camera, maar het echte leven. Puur – Verhalend – Echt en ook wel een tikkeltje rauw.

Het is mijn overtuiging dat dat de beelden zijn die je het meest bij blijven en ieder jaar een stukje belangrijker worden.

Groetjes Louise

p.s. Volgen jullie mij op facebook en Instagram? Vrijwel iedere dag post ik daar nieuwe updates.