); ga('send', 'pageview');
Selecteer een pagina

Wat is het toch een bijzondere ervaring als je eigen kind geboren wordt. Lang naar uitgekeken en op 2 augustus was het eindelijk zover. Nu ben ik zelf niet zo’n fan van een kamer vol met mensen terwijl mijn vrouw een kind op de wereld probeert te zetten, dus mocht de familie op de gang wachten. Echter moest en zouden er foto’s gemaakt worden van deze wonderlijke gebeurtenis. Aangezien ik de bevalling persoonlijk en bewust wilde meemaken, was ik niet van plan om de camera te hanteren. Dus zijn we ingegaan op het aanbod van Louise om deze bevalling vast te leggen. Een jaar eerder hadden wij onze bruiloft ook door haar laten vastleggen en het resultaat was fantastisch! Ook fijn was dat je haar niet in de gaten had. (alsof ze er niet was). Geen poseren maar gewoon de spontane foto’s van hoe de dag verliep.

De bevalling verliep niet zonder complicaties en aangezien moeders uitgeput was na zo’n lange dag en er zo veel om ons heen gebeurde waren we toch stukjes van de film kwijt. Echter alles viel weer op zijn plaats toen we de foto’s zagen. Met de nodige tranen en lach kunnen we nu deze dag iedere keer weer beleven dankzij de prachtige foto’s die Louise geschoten heeft. Daarvoor enorm bedankt!

Gilbert Nuis

Verhalend | Puur | Echt

Geboortefotografie is een van de meest pure vormen van fotografie die er bestaat. Deze vorm van fotografie verteld het verhaal rondom een van de meest ingrijpende en intieme gebeurtenissen in iemands leven… jullie leven….  

Dat is meteen ook een van de eerste argumenten die mensen bedenken om geen geboortefotograaf in te huren. Want daar laat je toch echt geen foto’s van maken… Terwijl als je erover nadenkt er al geboortefoto’s worden gemaakt zolang als dat mogelijk is. Echter word dit dan vaak gedaan met een eenvoudige camera, in moeilijke lichtomstandigheden door iemand die eigenlijk een andere taak heeft (zoals jou ondersteunen om de weeen op te vangen, om maar een voorbeeld te noemen). Vaak zijn deze beelden onscherp, “plat” en niet zo mooi als dat jullie zouden willen vanwege de moeilijke omstandigheden waarin deze foto’s genomen worden. 

Hoe bijzonder zou het dan zijn wanneer jullie een geboortefotograaf konden vragen om de bevalling en alles daaromheen te fotograferen. Integere beelden vol met emotie, die het complete verhaal vertellen en jullie stuk voor stuk raken. Beelden die ook het verhaal compleet maken, met name voor jou als aanstaande moeder omdat je gegarandeerd delen van de bevalling niet of nauwelijk bewust mee maakt en ja ook beelden die helpen om alles wat jullie leven zo ingrijpend veranderd een plekje te geven en te genieten van alles wat jullie overkomt.

Om een veel gestelde vraag te beantwoorden: Jullie hoeven niet bang te zijn dat mijn aanwezigheid door jullie als storend zal worden ervaren. Ik werk op de achtergrond zodat jullie amper door hebben dat ik er ben terwijl ik toch alle momenten die er toe doen weet te fotograferen. Van de oerkracht die je laat zien wanneer je de weeën opvangt, de eerste momenten dat jullie jullie kleine wonder voor het eerst in jullie armen kunnen sluiten, tot aan de eerste kennismaking met de liefdevolle familie waarin jullie kleintje terecht komt. Dit alles met een onopvallende, niet geregisserde en vooral integere werkwijze.

Omdat vertrouwen het allerbelangrijkste is rondom de bevalling, zou ik jullie heel graag willen uitnodigen voor een gezellig gesprek bij mij aan tafel, zodat we elkaar onder het genot van een kop koffie of thee elkaar wat beter kunnen leren kennen en ontdekken of we de juiste klik hebben. Ik zou het echt super tof vinden om jullie te mogen ontmoeten.

Groetjes Louise

Geboorte

-Natuurlijke bevalling / Geplande keizersnede

– Standby vanaf week 38-42
– Minialbum
– Online galerij beveiligd met wachtwoord
– Ruime selectie beelden in hoge resolutie
– Reiskosten 

Vanaf: 995,-

Nieuw Leven

– Dagdeel fotografie binnen 72 uur na de geboorte

– Minialbum
– Online galerij beveiligd metwachtwoord
– Ruime selectie beeldenin hoge resolutie
– Reiskosten

Vanaf: 395,-

Investering

De uitgave voor geboortefotografie is flink, maar het is een investering voor de rest van jullie leven. Daarom is het mogelijk om in termijnen te betalen. Graag geef ik hier meer informatie over tijdens ons kennismakingsgesprek.